Kapcsolat

Becska és Társai Kft.

Cím: 9400 Sopron,
Ady Endre út 123.
Telefon:
+36(30)594-5372
+36(30)573-1802
E-mail:
info@becskaepito.hu


Céginformáció


A Becska és Társai Kft. építőipari kivitelezésre szakosodott, tevékenységünk elsősorban Győr-Moson-Sopron megyére terjed ki.
 
Családi vállalkozásunk alapításakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a megbízhatóságot, a precizitást és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értéket teremtő vállalatot hozzunk létre, amely szakszerűséget, nyugalmat és biztonságot jelent Megbízóink számára.
 
Kezdetben családi házak építésével, felújításával foglalkoztunk, de a tökéletességre való törekvés, a modern, nyitott és együttműködő hozzáállásunk eredményeként megbízóink köre dinamikus növekedésen ment keresztül. Számos sikeres közbeszerzésen való részvételnek köszönhetően lakossági megrendelések mellett nagyvolumenű közintézményi és ipari beruházások megvalósításában vettünk, és veszünk részt jelenleg is. 
 
Vállalkozásunknál lakossági és ipari építési projekteken kvalifikált, nagy gyakorlattal rendelkező, felkészült építőipari szakemberek dolgoznak. Munkáink során kiváló szakmai kapcsolatrendszert sikerült kiépítenünk, szoros partneri kapcsolatot ápolunk számos, szakterületükön kiemelkedő és elismert szakipari kivitelező cégekkel, mérnökirodákkal.
 
Fontos feladatunknak tartjuk a munkánk minőségét és hatékonyságát elősegítő modern technológiák és fejlesztések alkalmazását, melynek köszönhetően építőipari eszközparkunk állandó fejlesztés alatt áll. A folyamatos, hosszútávon fenntartható fejlődés mellett rendkívül fontosnak tartjuk a szakmai színvonal megőrzését, továbbá kiemelt figyelmet szentelünk a környezetünkkel való jó kapcsolat megteremtésére és fenntartására.

A Becska és Társai Kft. szerepel a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara építőipari kivitelező vállalkozásokat nyilvántartó rendszerében, biztosítva a hatályos jogszabályok szerinti építőipari munkavégzés jogszerűségét, továbbá szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Köztartozásmentes adózói adatbázisában is.

Társaságunk rendelkezik 130.000.000 Ft éves keretösszegű felelős műszaki vezetői és kivitelezői felelősségbiztosítással, amely kiterjed - többek között - az építési-szerelési tevékenység fedezetére, továbbá az igénybe vett alvállalkozó által okozott károkból származó megtérítési igényekre is, biztosítva ezzel projektjeink teljes anyagi biztonságát.

Cégadatok
Cégnév: Becska és Társai Kft.
Székhely: 9400 Sopron, Ady Endre út 123.
Adószám: 23739800-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-022878
Építőipari kivitelezői nyilvántartási szám: 28A55154
Vissza az előző oldalra!
Becska és Társai Kft. - Magyar